Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szálljunk be az időgépbe!

Szálljunk be az időgépbe!

Üdvözöllek a fedélzeten!

Gyere, szálljunk be az időgépbe, és repüljünk előre pár hetet, amikor elkövetkezik számodra a KRESZ-vizsga izgalmas pillanata.

Mit kell tudnod majd a KRESZ-vizsgán, és hogyan zajlik le mindez?

Ezen a vizsgán a számítógép által készített teszt feladatsort kell kitöltened. A monitoron megjelenő kérdéshez – és ábrához – tartozó 3-4 válasz közül az általad helyesnek tartottat kell megjelölnöd.

A vizsga 55 kérdésből áll.

Ezek zöme a közlekedési szabályokról szól.A kérdések alapja a hivatalos KRESZ-jogszabály. Ezeken felül 5 műszaki kérdésre, valamint 5 vezetéselméleti, vezetéstechnikai kérdésre is meg kell adnod a helyes válaszokat.

A közlekedési kérdések nem csak személygépkocsikra vonatkozhatnak, hanem mindazon járművekre, amelyeket majd B kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz. A kérdésekre összesen 75 pontot kaphatsz, mivel tíz ábrás vagy mozgóképes kérdés három-három pontot ér.

A kérdések megválaszolására 1-1 perc áll rendelkezésedre. A bejelölt válaszokon utólag már nem tudsz változtatni. A vizsga annak sikerül, aki eléri a 65 pontot, azaz összesen maximum 10 hibapontod lehet. A tesztet a számítógép kiértékeli, ezután megtekintheted a rontott feladatokat.

Ne izgulj, biztosan sikerülni fog! Ehhez csak néhány óra tanulásra, és egy remek KRESZ-könyvre van szükséged!

A KRESZ-könyvet itt találod

A többi pedig már rajtad múlik!

 Jogosítvány minden nőnek!

 

-->