Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Az elsőbbségadás szabályai - egyszerűen, érthetően

Üdvözöllek a fedélzeten!

A mai KRESZ-blogunk bejegyzése egy nagyon hasznos KRESZ-könyvről szól. Ígérem, nem fogjátok megbánni, ha elolvassátok, és azt meg pláne, ha ezt a KRESZ-könyvet is sokat forgatjátok majd, KRESZ-vizsga előtt, és KRESZ-vizsga után is!

 

Kávégép az autóba?

Üdvözöllek a fedélzeten!

Szereted a kávét? Ha a válaszod erre a kérdésre igen, akkor ezt a terméket Neked találták ki.

Az autóversenyzés női úttörője

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blogunkban egy kicsit eltávolodunk az autósiskolák, KRESZ-és forgalmi vizsga, és a jogosítvány témájától. Bár, talán nem is olyan távoli a téma, mert miután jogosítványt szereztél, talán Te is kedvet kapsz az autóversenyzéshez.

Üdvözöllek a fedélzeten!

Gyakorló autóvezetőként nagyon fontos, hogy felkészüljünk azokra a veszélyekre, amely autóvezetés közben vár ránk. Azt szokták mondani, hogy az autózás „veszélyes üzem”.

A nők tényleg rosszabbul parkolnak?!

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blog bejegyzésünk egy régen fennálló vitatémában igyekszik igazságot tenni.

Ha friss a jogsid, irány a Hungaroring, befizet egy körre a miniszter

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blogunkban egy remek lehetőséget ismertetünk a friss jogosítvánnyal rendelkezőknek arra, hogy tökéletesítsék az autóvezetésüket. Hogy miként működik ez, és hogy miért van erre szükség, azt az alábbiakban olvashatod.

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blog témánk: aki egyszer már megbukott az autóvezetői vizsgán, az jó eséllyel újra meg fog bukni – mutatkozik meg brit statisztikákból.

Üdvözöllek a fedélzeten!

A jogsi blogunkban viszonylag sokat foglalkozunk az autózás, és az autósiskolák, valamint a jogosítványszerzés jövőjével, de ez azért van, mert, szinte napról napra hatalmas változások vannak az autózás és az autóvezetés terén. Lássuk csak!

Óriási fordulat a jogosítványoknál!

Üdvözöllek a fedélzeten!

Bréking! Nem tudom, hogy beiratkoztál-e már egy autósiskolás tanfolyamra. Ha beiratkoztál, nem tudom, hogy hol tartasz a jogosítvány felé tartó úton. De, ez mindenképpen egy érdekes hír a számodra!

 

Korlátozott jogosítvány jöhet Angliában

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blogunk egy olyan angol újítással foglalkozik, amelynek bevezetése –szerintem – nagy ellenkezést váltana ki a hazai autósiskolások körében. Pedig megfontolandó, mert - és ezzel biztosan Te is egyetértesz - a biztonságos autózásnál nincs fontosabb!

Nézzük tehát az új, jogosítvánnyal kapcsolatos hírt:

-->