Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Milyen helyzetben vannak az autósiskolák, és ez mennyiben érinti a jogosítványodat?

Üdvözöllek a fedélzeten!

Ma azt a kérdést járjuk körül, hogy milyen – rajtad kívülálló- okok befolyásolhatják azt, hogy milyen hamar lesz jogosítványod.

Sokan úgy kezdik el az autósiskolás tanfolyamot, hogy minél hamarabb szeretnék a jogosítványukat a zsebükben tudni. Ennek oka általában az, hogy az illető elfoglalt, vagy utaznia kell, és csak egy meghatározott – rövid- idő áll számára rendelkezésre.

Érthető élethelyzet, de vannak olyan, rajtad kívülálló tényezők, amik keresztülhúzhatják a számításodat. Most arra nem térnék ki, hogy esetleg nem sikerül a KRESZ, vagy a forgalmi vizsgád. Ez egy jó KRESZ-könyvvel - az se baj, ha ez a könyv az autósiskola kiválasztásával, a KRESZ-vizsgával, az autóvezetés tanulásával, és a forgalmi vizsgával is foglalkozik - nem lehet probléma. 

 

Hát akkor mi lehet a hátráltató tényező a gyors jogosítványhoz? Ez a tényező az autósiskola szakoktatóinak (ők tanítanak meg autót vezetni) leterheltsége. Egyrészt olyan hatósági szabályozások léptek életbe, amik korlátozzák a szakoktatók munkaóráinak a mennyiségét, másrészt nagyon sok idősebb szakoktató hagyta abba az autósiskolás oktatást. Az új szakoktatók mennyisége pedig a fenti két problémát csak részben oldja meg az autósiskoláknál.

Ez tehát a helyzet. Mi lehet mégis a megoldás, ha tényleg gyorsan kell a jogsi? A helyzet azért nem reménytelen, mindig van megoldás mindenre!

  1. Rugalmasan tudsz járni autóvezetést gyakorolni. Pl. délelőtt, akkor kevesebb a tanuló
  2. Olyan autósiskolát keresel, ahol van lehetőség – némi felár fejében – a sűrűbb gyakorlásra
  3. Olyan autósiskolát keresel – ahol valamilyen oknál fogva – kevésbé vannak leterhelve az autósiskolás oktatók

Bármelyik megoldással is próbálkozol, egy jó KRESZ-könyvcsomagra mindenképpen szükséged lesz! Ennél jobbat nem találsz:

 

Találkozunk az autósiskolákban és - miután extra gyorsan jogsit szereztél – az utakon is!

Jogosítványt minden nőnek!

-->