Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az autó veszélyes üzem!

Üdvözöllek a fedélzeten!

Az autó „veszélyes üzem”! És ez nem csak az autóban utazókra vonatkozik, hanem a potyautasokra is!

A legnagyobb furcsaságokat nem a kitalált történetek, hanem a valós életben megtörtént esetek jelentik. Akinek már több éve van jogosítványa, azzal már sok minden megtörténhetett, de azért a most következő eset, igazán nem mindennapi.

Ki ne szeretné az aranyos kis koalákat, amelyek az eukaliptusz fák leveleit rágcsálva, bódultan csüngenek a fák ágain. Az Ausztrál baleseti statisztikákban inkább a kenguruk szerepelnek, akiket – sajnos- gyakran gázolnak el az ausztrál gépkocsivezetők.

Viszont, az alábbi hírnek egy koala a főszereplője!

 

Így szól a több világlap által közölt híradás címe: Túlélte a 16 km-es utat egy koala a kerék mögött kapaszkodva!

 

Az autó alól hallotta meg a koala sírását a gépkocsivezető, ekkor hívott segítséget. Az állat az óta rendbejött, már visszaengedték a szabadba.

A nőstény koala egy parkoló kocsi tengelyére mászott fel, ami Ausztráliában, Adelaide város közelében parkolt múlt hétvégén.

A sofőr nem látta a kerék mögött kapaszkodó koalát, és elindult a kocsival. Csak akkor vette észre, amikor megállt, és meghallotta a sírását. Ekkor már 16 kilométert megtettek - írja a BBC.

A férfi segítséget hívott a traumatizált koala kiszabadításához. Néhány nap ápolás után azonban teljesen rendbejött, és visszaengedték a szabadba.

A koala veszélyeztetett faj, kevesebb, mint 100 ezer példány maradt a vadonban.

Találkozunk az autósiskolákban, és ha már zsebedben a jogsi, akkor az utakon is!

 

Jogosítványt minden nőnek!

-->