Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Jogosítvány 49 nap alatt? 2. rész

Üdvözöllek a fedélzeten!

A jogsi blog bejegyzésünk első részében arra kerestük a választ, hogy a népszerű KRESZ-regényünk címe alapján: Miért pont 49 nap alatt lesz meg a jogsi? Most pedig a hatékony tanulás témáját vesszük górcső alá.

A jogosítványig vezető elméleti és gyakorlati tanulásnak három alkotó eleme van:

  • Módszer
  • A „mester”, jelen esetben a szakoktató
  • Tanuló 

Minden lánc annyira erős, amennyire a lánc leggyengébb láncszeme erős. Ennek megfelelően, az autósiskolás tanulás is akkor lesz hatékony, ha mindhárom alkotó elem hatékonyan működik.

A „módszer” a mi esetünkben adott: ez a női gépjárművezetést oktató Smink&Drive módszer, amely már több mint 20.000 női autósiskolai tanulónál bizonyított. 

A „szakoktatónak” is tisztában kell lennie azzal, hogy a női tanulókat másképpen kell tanítani a KRESZ-re, és az autóvezetésre. Mi nők másképpen látunk, másképpen érzékeljük a teret, másképpen gondolkodunk, és másképpen tanulunk, mint a férfiak. Ezt egy jó oktató tapasztalatból is tudja, de nekik is szervezünk Smink&Drive oktatásokat.

A „tanulónak” is segítünk a nők KRESZ-és autóvezetés tanulásában, a számukra 14 éve kidolgozott Smink&Drive módszerrel.

Arról, hogy miképpen segítjük a tanulókat, a hatékony KRESZ-és autóvezetés tanulásában (és a vizsgázásban is), arról a következő jogsi blog bejegyzésben olvashatsz.

Addig is, találkozunk az autósiskolákban, és ha már zsebedben a jogis, akkor az utakon is!

Jogosítványt minden nőnek!

-->