Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Újra próbálkozik a KRESZ-vizsgán a bukáskirálynő?

Üdvözöllek a fedélzeten!

Mai jogsi blog témánk: aki egyszer már megbukott az autóvezetői vizsgán, az jó eséllyel újra meg fog bukni – mutatkozik meg brit statisztikákból.

Ráadásul minél többször vall valaki kudarcot, annál kevésbé valószínű, hogy sikeresen vívja meg a következő „harcot”. Az idén csaknem háromszáz brit gyürkőzött neki tizedszer az autóvezetési vizsgának. Az eredmény: több mint kétszáz megint megbukott, csak 88 szerezte meg a jogosítványt. 67-en voltak, akik épp tucatszorra rugaszkodtak neki a megmérettetésnek. Közülük mindössze 11-en vannak, akiknek sikerült, azaz még tucatnyian sem, hatból mindössze egynek nem kell folytatnia vagy végképp feladnia a próbálkozást. 

A statisztikák szerint az első három nekirugaszkodásnál a vizsgázók 46-47 százaléknak sikerül a dolog, utána szépen romlik a hányad. A negyedszerre próbálkozók közül 44 százaléknak sikerül a vizsga, az ötödszörre menők 41 százaléka örvendezhet. A „hatodikosoknak” már csak a harmada nem bukik – újból. 

Érdekes, hogy a tizennegyedszerre is nekivágók fele az idén átment a vizsgán, a 15. alkalommal nekiveselkedők közül viszont egy se. Az adatok alapján a férfiak előbb levizsgáznak – sikeresen –, mint a nők: minden második férfi elsőre átmegy. A nőknek a 43 százaléka produkálja ugyanezt. A brit bukáskirálynő – az elméleti részből – egy 26 éves nő, aki kilencvenszer vallott kudarcot – eddig. A gyakorlat „antikirálya” ugyanakkor egy férfi, ő 36-szoros „vesztes” – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ezért van szükséged minőségi – nők számára – kidolgozott KRESZ  és autóvezetést tanító módszerre, és KRESZ-könyvekre.

Keresd itt a legjobb KRESZ-könyveket: 

Ha ezekből a KRESZ-könyvekből tanulod a KRESZ-t és az autóvezetést, nem lesz problémád sem a KRESZ-vizsgán, sem a forgalmi vizsgán!

Találkozunk hát az autósiskolákban, és ha már zsebedben a jogsid, akkor az utakon is!

 

Jogosítványt minden nőnek!

-->